10 juli 2015

over Nyby

Nyby is een bijdehand marketing & communicatiebureau met een gezonde focus op online. We zijn gevestigd in Leiden in de Boventuin, op Haagweg 4. Ons motto: het begint met een goed verhaal.

Hoe spreek je het uit?

Volgens ons, spreek je Nyby uit als: nie • bie [n] [i] [b] [i]. Nyby is Deens voor ‘Nieuwe stad’. We hebben iets met de stad. En we hebben trouwens ook iets met fietsen. Kopenhagen is wereld fietsstad nummer 1. En zo goed als alles uit Scandinavië vinden we hier helemaal te gek. Vandaar dus, onder andere, die Scandinavische naam, die je nu nooit meer vergeet. Goed verhaal he?

Nyby In Leiden

Het marketing & communicatiebureau is op 1 januari 2014 opgericht door de huidige eigenaar: Michiel van Poelgeest. Nyby is een echt Leids bureau dat projecten uitvoert in de Leidse regio, uitgaand van de kracht van een lokaal/regionaal netwerk. Om de dingen hier te snappen moet je hier wonen en werken (en dat doet Michiel).

De Boventuin

Nyby deelt een prachtig kantoor in de nok van de Haagweg 4 (4h1). In onze ruimte, die ook wel bekend staat als de Boventuin – werken meerdere creatieve ondernemers samen aan grootse projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers in de Leidse regio. En ver daarbuiten trouwens. Op de begane grond bevindt zich Galerie Café Leidse Lente. Beter bekend als: de plek waar we graag een kop koffie met je drinken. Die uitnodiging staat, altijd.

Volgens de Denen spreek je de naam trouwens uit als Nuu • Buu. Maar dat terzijde.

Over Nyby